Elvis Presley komt naar de Gelredome

Als iemand géén introductie nodig heeft, dan is het wel The King Of Rock ’n Roll. Hij versmolt country met R&B, mixte dat met het uptempo van rockabilly, en verving de klassieke piano met een gitaar. Deze wereldster komt naar de Gelredome. Althans, zijn memorabilia, als onderdeel van Heroesdome op 2 en 3 juni.

Expositie

Heroesdome kondigt met trots aan dat Elvis “The King” Presley naar Nederland komt tijdens een exclusieve Europese expositie. Presley is de enige artiest die is opgenomen in zes muzikale Halls of Fame, namelijk de Rock and Roll, Rockabilly, Country, Blues, Gospel en sinds 2015 in de R&B Music Hall of Fame. In samenwerking met de officiële “Elvis Matters” fanclub komt Elvis Presley dus nu naar het Heroesdome, waarbij een unieke samenstelling van memorabilia te zien zullen zijn, waaronder podiumpakken, gitaren, gesigneerde contracten, Las Vegas concertitems, het karatepak van Elvis en nog veel meer!

Heroesdome

Eén keer per jaar wordt de Gelredome omgetoverd in de Heroesdome en tijdens dit weekend schenken wij aandacht aan helden en heldinnen uit de fictieve wereld maar zeker ook uit de realiteit. Heroesdome is daarom ook het eerste HERO-CULTURE EVENT met meer verscheidenheid dan welk ander evenement dan ook. Tijdens Heroesdome kan iedereen van alle leeftijden hun helden ontmoeten en tevens zelf een held zijn of worden.

Nog even wachten

De HEROESDOME-beurs is de eerste Nederlandse Heroes-culture multi-media conventie; het wordt op 2 & 3 juni 2018 in de Gelredome gehouden. Alle informatie over wat er nog meer te beleven valt tijdens deze beurs – incluis tickets met nog een paar dagen korting – vindt je op hun website en Facebook.

Reacties