Eusebius weer in het licht

Op donderdag 13 december wordt de nieuwe verlichting van De Eusebius aangestoken. De toren is dan weer van heinde en verre te zien!  De onthulling is tegelijk de opening van Winter Arnhem. Tot begin januari staat de Arnhemse binnenstad garant voor sfeer en gezelligheid in deze donkere tijd van het jaar.

Eusebius-verlichting

Wethouder Cathelijne Bouwkamp zal de verlichting aansteken, samen met stadsdichter Jesse Laport. We doen dit op het Audrey Hepburnplein, onder het genot van een hapje en een drankje verzorgd door Focus Arnhem De Pizzabakkers Arnhem, Bakkerij van eigen deeg, Anne&Max en Bakker Hilvers. De beiaardier van de Eusebius, Bob van der Linde, speelt mooie muziekstukken voor de ultieme kerstsfeer.

Klik ook op het Facebook evenement.

Winter Arnhem 2018

In december en de eerste week van januari staat de Arnhemse binnenstad synoniem voor sfeer en gezelligheid tijdens het jaarlijkse WINTER ARNHEM. Tijdens de donkere, sprookjesachtige winterdagen zijn de Muze van Arnhem en het Arnhems Hertje boegbeelden van de vele festiviteiten, voorstellingen en bijeenkomsten in en rond de binnenstad. Waar zij verschijnen is sfeer en gezelligheid. Ontdek de winterse taferelen, muzikale optredens en de ‘Grootste Kerstmarkt van het Oosten’. Daarnaast kun je genieten van al het eten en drinken, de winkels en Arnhemse gastvrijheid.

Reacties