Fashionably Late: nieuwe talkshow over mode en design

Het idee is eigenlijk pas enkele weken geleden ontstaan toen Rick Kewal en René Gademann in gesprek kwamen met mode-ontwerper Irving Vorster: zou het niet leuk zijn om een talkshow te organiseren over mode en design? Bijvoorbeeld als afsluiting van de Nacht van de Mode?

De gedachte zelf bleek sterk genoeg om het schier onmogelijke te realiseren. In korte termijn werden afspraken gemaakt met gasten en artiesten, kon een podium worden geregeld, evenals licht en geluid.

En vanavond, zaterdag 11 juni, is het dan zover: om negen uur vindt de aftrap plaats van Fashionably Late, de eerste talkshow over mode & design. De in 2015 van ArtEZ afgestudeerde Fariza Achoendova zal een improvisatie dansen. Daarna zal de Arnhemse Jimmy Hendrix, Azarjah Tetelepta een mini-concert geven. Tenslotte zal de power-poëte Suzanne Gerrits een vlammend gedicht voordragen.

En dat is pas het begin.

Vanaf tien uur zullen de gesprekken beginnen, waarbij René Gademann praat met ondernemers uit en rond het Modekwartier. Genoemd kunnen worden Irving Vorster (van het couture-merk Irvinx), fotograaf Menno van der Meulen, meubelstoffeerder Klaas Kuijt (van Stoffeerderij Bonte), Kim van Savooyen (Colour Guided Design) en Jacqueline van Lent (Mode met een Missie).

De toegang is gratis – de herinnering onbetaalbaar. Wees er bij, vanavond vanaf negen uur in Restaurant Goed Proeven, Klarendalseweg 536. De talkshow zal rond tien uur van start gaan.

Reacties

Over de auteur

René Gademann
Een Mowl’etje [mo’wɛləcə] is een kort verhaal van exact honderdvijftig woorden. Het is bedacht en ontwikkeld door René Gademann die al sinds jaar en dag publiceert op www.mowl.eu. En elke zaterdag op Arnhem Direct. Kortgeleden is van zijn hand de thriller Colheita verschenen bij de Arnhemse uitgeverij Aquazz. Het boek is ook verkrijgbaar bij de boekhandel.

Wees de eerste die reageert op "Fashionably Late: nieuwe talkshow over mode en design"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*