Het Gemeente Nieuws van Arnhem

Bij de start van Arnhem Direct hebben we uiteraard gekeken naar het bestaande aanbod van gemeentenieuws in Arnhem. Naast de Gelderlander (Wegener), Omroep Gelderland en RTV Arnhem hebben we nog een aantal gratis huis-aan-huis kranten zoals de Arnhems Koerier (Wegener), de Zondagskrant Arnhem (Wegener) en Het Gemeente Nieuws (Starters-Pers). Daarnaast hebben we op internet nog Nieuws uit Arnhem en dan houdt het eigenlijk wel op.
Vanmiddag was Mark Kops, vertegenwoordiger van Het Gemeente Nieuws op bezoek op ons kantoor aan de Sweerts de Landasstraat. Ik moet eerlijk zeggen dat ik tot voor kort nog niet eerder had gehoord van Het Gemeente Nieuws (ondanks dat ik al jaren in Arnhem woon).

Het Gemeente Nieuws is een huis-aan-huis-krant en verschijnt in 7 verschillende regio’s: Lingewaard, Overbetuwe/Neder-Betuwe, Waalsprong, Arnhem-Zuid, Arnhem-Noord, Liemers en Rhenen. De Arnhem-edities worden 2-wekelijks gratis bezorgd met een oplage van resp. 29.000 (Arnhem-Zuid) en 37.500 exemplaren (Arnhem-Noord). De krant bestaat uit een mix van aangeleverde kopij en advertenties gericht op de regio.

Het Gemeente Nieuws bestaat inmiddels 9 jaar en wordt uitgegeven door StartersPers, een uitgever uit Bemmel waar ca. 20 mensen werken.

Ben ik in bovenstaand overzicht compleet of heb ik wellicht nog een interessante bron voor Arnhems gemeentenieuws gemist?

Reacties

1 reactieop"Het Gemeente Nieuws van Arnhem"

  1. Zou het heel fijn vinden als ik Het Gemeentenieuws van Arnhem weer zou mogen ontvangen. Al jaren krijg ik deze niet meer. Mijn postcode is 6845 DL (nr. 7). Alvast bedankt voor jullie medewerking!
    M.v.r.gr.
    Corrie Sriram

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*