Kunst op de Koffie maakt een KUNSTKALENDER met kunst uit Arnhemse huiskamers

Werk van kunstenaar Henk Visser - Robert Koekkoek

Kunst op de Koffie gaat een kunstkalender samenstellen voor het jaar 2019, met 52 kunstwerken uit Arnhemse woonkamers, vergezeld van foto’s en (persoonlijke) verhalen. Eind november presenteren we de kalender én bevragen we een aantal eigenaren over hun kunstwerk live in het theater.

Kunst op de Koffie

Kunst op de Koffie is een tentoonstellingsconcept in het Spijkerkwartier zonder vaste locatie; flexibel en actueel in de traditie van Chambre d’Amis. De belangrijkste kenmerken van Kunst op de Koffie zijn het tonen van hoogwaardige kunst op laagdrempelige locaties; het privédomein (de huiskamer, of eigenlijk het hele huis) als tentoonstellingsplek.

Kunst uit het Hart

Wat betekent een kunstwerk eigenlijk voor jou? Dat ene werk dat je ooit gekocht hebt. In een galerie of op een veiling, tijdens Kunst op de Koffie misschien? Of gekregen van een bevriend kunstenaar, uit een erfenis of zomaar? Wat doet het kunstwerk met je? Was het liefde op het eerste gezicht of raakt het iets
anders?

Wat is Kunst op de Koffie?

Kunst op de Koffie brengt al 4 edities lang hoogwaardige kunst op laagdrempelige locaties;
in huiskamers van het Arnhemse Spijkerkwartier. Elke editie weer zetten bewoners een weekend lang hun voordeur open voor professionele kunst en nieuwsgierige bezoekers. Inmiddels hebben ruim 100 kunstenaars uit binnen en buitenland meegedaan. Vorig jaar maakte Kunst op de Koffie ook een tentoonstelling in Museum Arnhem met kunst uit privé verzamelingen van bewoners van het Spijkerkwartier.

De kalender

Heb jij een kunstwerk in huis dat je zeer dierbaar is en dat je met ons zou willen delen?

Kijk er nog eens goed naar en maak een korte beschrijving van wat het bij je oproept.
Vul vóór 15 juli 2018 het formulier in met een foto van het werk.
Via de website www.kunstopdekoffie.nl /kunst-uit-je-hart of via de link https://goo.gl/forms/3qEnYQrgAcuisSAt2

Reacties