Laatste kaarten Running Dinner

running dinner arnhem 2016

Aanstaande zaterdag rent en dineert Arnhem voor Ome Joop’s Tour, om knallend af te sluiten in de Eusebius. Om de twee jaar organiseert de Arnhemse serviceclub Ronde Tafel 15 een Running Dinner voor het goede doel. Tijdens het Running Dinner wordt er gegeten in verschillende Arnhemse restaurants, met steeds wisselende tafelgasten. De avond wordt afgesloten met een knallend feest in de Eusebiuskerk. Kaarten voor Running Dinner zijn online verkrijgbaar voor €75,- en met dit all-inclusive ticket koop je de hele avond af. Het eten, drinken op verschillende locaties en eindfeest, is in de prijs inbegrepen. Het volledige bedrag gaat naar Ome Joop’s Tour.

Running Dinner 2016

Na meerdere succesvolle edities van het Running Dinner, is het op 21 mei weer zover. Om de twee jaar organiseert Ronde Tafel 15 Arnhem het Running Dinner. In 2014 heeft het Running Dinner nog 21.000 euro weten op te halen voor stichting BIO Kinderrevalidatie. Running Dinner staat in het teken van heerlijk eten met een korte wandeling tussen de gerechten, met afsluitend een knallend eindfeest in de Eusebiuskerk. Aan het eind van de avond wordt meteen de opbrengst voor Ome Joop’s Tour bekend gemaakt.

Ome Joop’s Tour

De opbrengst van het Running Dinner 2016 is voor Ome Joop’s Tour. In 2015 ging de stichting bijna ten onder en de 65ste editie leek bijna de laatste. De Ronde Tafel vindt dit niet kunnen. De leden hebben warme herinneringen aan deze Arnhemse stichting en gunnen dat de kinderen van vandaag en in de toekomst ook.

De stichting Ome Joop’s Tour is na de oorlog rond 1950 opgericht en na 65 jaar een Arnhems instituut. Ome Joop organiseert jaarlijks een fietstocht door Nederland voor jongens en meisjes in de leeftijd van tien tot en met twaalf jaar. De tour is in het leven geroepen voor kinderen die weinig of geen vakantiemogelijkheden hebben. Zo krijgt ieder kind in de zomer het vakantiegevoel.

Over Ronde Tafel 15

In 1946 is de Nederlandse Tafelronde opgericht. Deze serviceclub bestaat nu uit 191 landelijk gespreide Tafels met gezamenlijk ruim 3.000 leden. De Ronde Tafel 15 Arnhem is in 1948 opgericht. Het is een club voor mannen van 25 tot maximaal 40 jaar. De Ronde Tafel 15 staat voor het onderling bevorderen van vriendschap en stimuleert dat kennis, ervaringen en meningen veelvuldig worden uitgewisseld. Dit draagt bij aan de ontwikkeling en ontplooiing van al haar leden. Naast (internationale) vriendschap, vinden de leden het leveren van een gezamenlijke bijdrage aan de gemeenschap net zo belangrijk.

Deelnemende restaurants

 1. Benjamin
 2. Verheyden
 3. La Rusticana
 4. Dudok
 5. Dining 56
 6. ’t Amusement
 7. Iveau Burgers
 8. Osteria Vicini
 9. Arneym
 10. Stan&Co
 11. Graave Eten & Drinken
 12. Xin Fusion
 13. Ask de Chef
 14. Lola’s (dessert in de Eusebius)

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Laatste kaarten Running Dinner"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*