LEZING “De visie van het rozenkruis op leven en dood en de integriteit van het menselijk lichaam”

Op dinsdagavond 15 mei 2018 houdt de Internationale School van het Gouden Rozenkruis aan de Velperweg 58 te Arnhem om 20.00 uur een openbare lezing over “De visie van het rozenkruis op leven en dood en de integriteit van het menselijk lichaam”. De toegang is vrij. Koffie en thee vanaf 19.30u.

Thematiek

Waarom leef ik op aarde? Heb ik hier een opdracht? En welke rol speelt mijn lichaam hierin? Na mijn dood vergaat mijn lichaam, maar wat gebeurt er met mijn bewustzijn? Als geboorte, leven en dood betekenisvol zijn, hoe ga ik dan om met praktische en ethische dilemma’s over mijn leven en levenseinde, zoals bijvoorbeeld orgaandonatie?

Als je deze vragen werkelijk levend houdt en je open staat voor nieuwe inzichten, dan kan je bewustzijn zich verdiepen. Dan krijg je misschien geen receptuur van ‘zo-en-zo-moet-het’, maar geef je jezelf de kans om nieuwe mogelijkheden te verkennen.

Lectorium Rosicrucianum

Het Lectorium Rosicrucianum, ook Internationale School van het Gouden Rozenkruis geheten, is een internationaal gnostischhermetisch genootschap, gebaseerd op de leringen van de klassieke Rozenkruisers. Er is bij veel mensen tegenwoordig een verlangen naar het spirituele. Hiervoor is de ontwikkeling van de ziel essentieel, maar hoe gaat dat en hoe doe je dat? In Arnhem is deze moderne gnostieke geestesschool al 25 jaar actief.

Reacties