Muziek bij de Buren ontbijt in Bizar Bazar

Foto herbestemming.nu - de omgetoverde kerk opent 1 december de deuren als hotel, restaurant en bazar

Zondag 9 december 2018 klinkt er weer muziek bij de buren! Arnhem doet namelijk voor de zesde keer mee aan het landelijke huiskamerfestival Muziek bij de Buren. In 100 Arnhemse huiskamers, van de Binnenstad tot Rijkerswoerd, geven muzikanten in totaal 300 optredens van 30 minuten; als solist of in groepsverband, pop, jazz, elektronisch, rock, klassiek, singer-songwriter – vele muziekgenres passeren de revue.

Opening Hotel Bizar Bazar

De dag wordt feestelijk geopend met ontbijtjes in diverse wijken. Zo ook in het nieuwe hotel Bizar Bazar. Graag nodigen wij u uit om samen met ons Muziek bij de Buren te openen op deze bijzondere locatie. Het hotel serveert om 11.00 uur een heerlijk gratis ontbijt (inloop vanaf 10.45 uur). Uiteraard voorzien van live muziek! Aansluitend van 13.00 tot 17.30 zijn er overal in Arnhem mini-concerten te beluisteren van gearriveerde muzikanten en nieuwe talenten. De toegang is gratis.

Het complete programma om uw eigen Muziek bij de Buren-route samenstellen is te vinden op arnhem.muziekbijdeburen.nl. Andere ontbijtjes zijn in Het Arnhems Gemaal (Malburgen), De Hooijmaat (Rijkerswoerd) en Barista Café Arnhem (Centrum).

Aanmelden voor het ontbijt

Reserveer ook een plaats voor het ontbijt op zondag 9 december 2018 om 11:00 uur in Hotel Bizar Bazar. Dat is de zojuist omgetoverde Luthersekerk aan de Spoorwegstraat die op 1 december haar deuren opent.

Wilt u hier gebruik van maken, meld u dan voor 3 december aan via op arnhem.muziekbijdeburen.nl.  Gezien het beperkt aantal plaatsen is uw reservering na bevestiging pas definitief.

Het Arnhemse Muziek bij de Buren team kijkt er naar uit u te mogen ontvangen op 9 december bij Bizar Bazar!

Reacties