Stadsregiotaxi centraal in tv-zender Kanaal 13

Op de nieuwe regionale televisiezender Kanaal 13 wordt vanaf vandaag wekelijks het nieuwe tv-programma ‘De Stadsregiotaxi’ uitgezonden. Met het programma wil de Stadsregio Arnhem Nijmegen een beeld schetsen van het reizen met deze vorm van openbaar vervoer aldus het persbericht.
De klanten van de Stadsregiotaxi staan centraal in het tv-programma. Aan de hand van gesprekken met zowel de klanten als de chauffeurs van de taxi, ervaart de kijker hoe het is om met de Stadsregiotaxi te reizen. De verwachting van de stadsregio is dat het programma bijdraagt aan een realistischer en tegelijkertijd positief beeld van deze vorm van openbaar vervoer.

Kanaal 13 is een nieuwe regionale commerci?le zender die alleen via de kabel is te ontvangen. De zender, die op 1 juli 2008 is begonnen met uitzenden, richt vooral op de inwoners van de Stadsregio Arnhem Nijmegen. Kanaal 13 is ook bekijken via Kanaal13gemist.tv. Het programma Stadsregiotaxi wordt in de weekenden ook uitgezonden op TV Lingewaard en TV Overbetuwe.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Stadsregiotaxi centraal in tv-zender Kanaal 13"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*