Verhalenvangers ontdekken de wereld in de zomervakantie

In de zomervakantie kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar meedoen aan de (veelal gratis) activiteiten van de Verhalenvangers in Rozet, de Bibliotheek Kronenburg en de Bibliotheek Presikhaaf. In juli en augustus staan de activiteiten van de Verhalenvangers in het teken van ‘Ontdek de wereld’. Door mee te doen sparen kinderen stempels voor hun Verhalenvangerspaspoort.

In de vakantie kunnen de kinderen onder meer op reis met de helden, meedoen aan de Wereldquiz, letterspelletjes en de digitale Expeditie Micro:bit, relaxen in de biebbios, zich creatief uitleven in verschillende workshops en luisteren naar verhalen. Het volledige programma is te vinden op www.bibliotheekarnhem.nl/verhalenvangers. Voor sommige activiteiten is aanmelden gewenst.

Verhalenvangers

Al bijna 1.300 kinderen hebben zich aangemeld als Verhalenvanger. In dit jeugdprogramma van de Bibliotheek en Rozet doen ze mee aan activiteiten in de bibliotheekvestigingen. Ze vangen verhalen in alle vormen: door te luisteren, vertellen, knutselen, zingen en lezen en stimuleren hiermee spelenderwijs hun (taal)ontwikkeling. Ze sparen hiermee stempels voor hun Verhalenvangerspaspoort. Kinderen kunnen zich in de bibliotheek gratis aanmelden als Verhalenvanger.

Meer informatie over de Verhalenvangers is te vinden op: www.bibliotheekarnhem.nl/verhalenvangers.

Reacties