Verwacht: prijzenkaravaan Staatsloterij 2018

De Prijzenkaravaan trekt ondertussen door Nederland op zoek naar de winnaars ©Photo Republic Bibi Neuray

In Tabakszaak Speklé op de Geitenkamp is in december 2018 een winnend staatslot gekocht tijdens de Oudejaarstrekking. De Staatsloterij is op zoek naar de prijswinnaar. Deze heeft nog tot 31 december 23.59 uur om hun prijs te verzilveren.

Jaarlijks komt het voor dat Nederlandse spelers hun winnende Staatslot niet verzilveren. Daarbij gaat het altijd om loten die in de winkel zijn gekocht. Om een prijs op te halen, moet de winnaar zich met het Staatslot melden bij een verkooppunt van Nederlandse Loterij, waarvan Staatsloterij onderdeel van is.

Zoektocht in zes plaatsen

Sander van de Vooren legt uit waarom Staatsloterij op zoek gaat: “Wij weten waar de winnende, nog niet geïncasseerde loten zijn verkocht. Daarom gaan wij met onze Staatsloterij-truck met oplegger langs de in totaal zes verkooppunten waar de winnende Oudejaarsloten zijn verkocht. We willen dat iedereen nog één keer in zijn keukenlades kijkt of in alle vakjes van hun portemonnee, om te zien of er nog winnende Oudejaarsloten te vinden zijn.”

De toer van Staatsloterij voert door een groot deel van Nederland en doet in elk geval de plaatsen aan waar de winnende loten zijn verkocht. Dat zijn Vlissingen, Breda, Zevenbergen, Dordrecht, Vught en Arnhem. Per locatie wordt de nog niet opgehaalde prijs achtergelaten bij het verkooppunt van het betreffende winnende lot, in de hoop hiermee extra aandacht te genereren rondom de zoektocht naar de nog onbekende winnaar.

Lotnummer

De meneer/mevrouw die de MINI heeft gewonnen, heeft lotnummer BK 78272

Jaarlijks investeert Nederlandse Loterij een groot deel van haar opbrengst in de Nederlandse sport, in achttien goede doelen en in de Nederlandse samenleving. De waarde van de prijzen die niet worden opgehaald, worden toegevoegd aan het bedrag dat wordt geïnvesteerd.

Kijk voor meer informatie over de zoektocht op: www.staatsloterij.nl/winnaarsgezocht

Reacties