Wees Link met ons!

Op de website van Collectief Rauw kun je luisteren naar de vrije klanken van Radio Link.

We zijn trots op de geluiden die we er laten horen: soms aangenaam te beluisteren, soms schurend en onaangepast. De verhalen, voordrachten en muzikale bijdragen zijn niet in één categorie te vangen – en daar zijn we maar wat groots mee!

Voor wat ons betreft zijn we nu al fier op de bonte verzamelingen opnames. Tegelijkertijd beseffen we ons terdege dat we nog één stem missen.

Die van jou!

Het feit dat jij dit nu leest betekent dat je een Bijzonder Mens bent: iemand die heel wat te vertellen heeft. Deel je verhalen, je diepste zielenroerselen, je bekentenissen en wensen. Wij zitten nu al klaar om naar je te luisteren en je boodschap op te nemen. (En natuurlijk kan dat ook anoniem.)

Doe ons en jezelf dus een plezier en stuur een bericht naar collectief.rauw@gmail.com. Dan kunnen we binnenkort allemaal van je woorden genieten.

Reacties

Over de auteur

René Gademann
Een Mowl’etje [mo’wɛləcə] is een kort verhaal van exact honderdvijftig woorden. Het is bedacht en ontwikkeld door René Gademann die al sinds jaar en dag publiceert op www.mowl.eu. En elke zaterdag op Arnhem Direct. Kortgeleden is van zijn hand de thriller Colheita verschenen bij de Arnhemse uitgeverij Aquazz. Het boek is ook verkrijgbaar bij de boekhandel.