Registreren

Gebruikersnaam

Echte naam

Wachtwoord

Nogmaals wachtwoord

E-mailadres

Nogmaals E-mailadres

  

Doe ook mee met Arnhem-Direct!

Arnhem-Direct is een platform voor en door Arnhemmers. Iedereen kan meedoen! Dat kan door te reageren, maar ook te bloggen over dingen die zich in jouw omgeving afspelen. Meld je aan door je hier te registeren en doe mee Arnhem-Direct! Heb je vragen? Mail de redactie. (redactie@arnhem-direct.nl)

Inloggen

Gebruikersnaam

Wachtwoord

 Onthoud mij

Wachtwoord vergeten?

vrijdag 26 september 2014 om 11:56 uur
0

Studio Sonsbeek gaat XL met 2 internationale headliners

Studio Sonsbeek begint het clubseizoen met hoog bezoek uit Europa. Shonky (FR) en Smallpeople (DE) komen voor deze XL editie tot 06.00 uur in de ochtend naar Luxorlive in Arnhem. Studio Sonsbeek blijft ook dit seizoen zoeken naar het ultieme festivalgevoel, met groovende house en een vleugje disco. In de Luxor edities van dit seizoen kijkt Studio Sonsbeek over de grens en haalt internationale artiesten naar Arnhem.

vrijdag 26 september 2014 om 8:00 uur
0

Goedemorgen Arnhem 1800

Fota van willemalink


Herfst

De wind zingt zijn lied
De bladeren vallen en dansen
Niemand die het ziet
In de nacht kun je het alleen maar horen
Die hoge tonen van de wind
Ik ben in de herfst geboren
Ik ben een echt herfst kind
De kou kan mij niet deren
De regen evenmin
Van de natuur wil ik leren
Je ergens druk om maken heeft geen zin
Alles komt zoals het komt
zo ook steeds weer een nieuw seizoen
Je moet er gewoon van genieten
We hoeven er niks voor te doen

donderdag 25 september 2014 om 15:42 uur
1

Nelson Mandela weer terug op de Nelson Mandela-brug

Vraag niet hoe het kan maar geniet ervan, Nelson Mandela is weer terug op de naar hem vernoemde brug. Gisteren was hij weg en het leek erop dat er iemand van de gemeente ijverig met een poetsdoek aan de gang is geweest. Maar vandaag laat de gemeente via twitter weten dat Nelson er weer is en zij er niks mee te maken hebben gehad. Raar verhaal maar eind goed, al goed.

donderdag 25 september 2014 om 14:54 uur
0

Dit weekend Club Oostpool XL in Schouwburg Arnhem | video

Dit weekend verandert de grote zaal van Schouwburg Arnhem in Club Oostpool XL! Wat kan je allemaal verwachten? In ieder geval een Introdans, poedel, schaars geklede zeemeerminnen, Museum Arnhem, dans, NRC-columnist Marcel van Roosmalen en natuurlijk het nieuwe seizoen van Toneelgroep Oostpool. Vanaf de tribune, het balkon, tussen het publiek en vanuit de toneeltoren komen diverse acts voorbij. Toneelgroep Oostpool presenteert het nieuwe seizoen, maar nodigt ook gasten uit waaronder gevestigde namen en nieuwbakken talent. Theater, muziek, dans, tekst, zang, performances, beeld en buitencategorie. Kunstenaars aan het werk en dansen op het toneel tot besluit.

De deuren gaan om 21:00 open en het programma duurt tot ongeveer 00:00. Dan nemen Fashionpack DJ Hart & DJ Kosters het over tot 03:00. De hele line-up vind je hier en kaarten à tien euro per stuk koop je op de site van Schouwburg Arnhem. Wacht niet te lang en laat op Facebook even weten of je komt!

donderdag 25 september 2014 om 8:00 uur
0

Goedemorgen Arnhem 1799

Foto van E82W

woensdag 24 september 2014 om 12:28 uur
0

Arnhemse deelname aan landelijke schrijfwedstrijd

NRC Handelsblad en Schrijversvakschool Editio organiseren een wedstrijd voor debuterende schrijvers van (korte) verhalen en gedichten. Aan deze wedstrijd doen ook beginnende auteurs uit Arnhem mee. Het is aan het publiek om één van de prijswinnaars aan te wijzen.

woensdag 24 september 2014 om 11:26 uur
3

Nelson Mandela van de Nelson Mandela-brug verdwenen

Sinds de zomer van 2013 sierde de beeltenis van Nelson Mandela de naar hem vernoemde brug. Maar nu is het kenmerkende portret dus weg. Verwijderd door de gemeente?

woensdag 24 september 2014 om 9:50 uur
4

DeBroekriem zoekt eventmanagers

Je hebt al talloze sollicitatiebrieven verstuurd, staat ingeschreven bij verschillende uitzendbureaus, maar tot dusver nog zonder resultaat. En dat terwijl je graag weer aan de slag wilt. Hoewel het soms wel zo voelt, sta je als werkzoekende niet alleen. Bij DeBroekriem in Arnhem worden wekelijks inspirerende meet-ups en workshops georganiseerd met als doel de (sollicitatie)vaardigheden te vergroten en het netwerk van de werkzoekende deelnemers uit te breiden. Voor het organiseren van deze activiteiten is DeBroekriem op zoek naar eventmanagers.