Registreren

Gebruikersnaam

Echte naam

Wachtwoord

Nogmaals wachtwoord

E-mailadres

Nogmaals E-mailadres

  

Doe ook mee met Arnhem-Direct!

Arnhem-Direct is een platform voor en door Arnhemmers. Iedereen kan meedoen! Dat kan door te reageren, maar ook te bloggen over dingen die zich in jouw omgeving afspelen. Meld je aan door je hier te registeren en doe mee Arnhem-Direct! Heb je vragen? Mail de redactie. (redactie@arnhem-direct.nl)

Inloggen

Gebruikersnaam

Wachtwoord

 Onthoud mij

Wachtwoord vergeten?

maandag 30 juni 2014 om 9:40 uur
0

Limp Bizkit in Musis Sacrum

Het is even wennen. Geen deftige mensen, maar ruige rockers voor de deuren van een uitverkocht Musis Sacrum. Vanavond geen klassiek concert, maar keiharde nu-metal van de Amerikaanse band Limp Bizkit.

Als de band fashionably late opkomt, wordt al snel duidelijk dat Fred Durst en zijn mannen vanavond de dienst uitmaken. Van het publiek wordt verwacht dat iedereen alles geeft, zodat de band ook alles kan geven. Dit is geen dierentuin, dit is een fucking rockconcert, aldus Durst. “You give, we give”. Hij klimt de zaal in, warmt het publiek op en zet iemand op zijn plek die zijn petje af wil pakken. De spelregels zijn bekend. En dan gaan we los!

maandag 30 juni 2014 om 7:00 uur
2

Goedemorgen Arnhem 1712

Foto Huub Louppen
Rara wie ben ik?

zondag 29 juni 2014 om 7:00 uur
9

Goedemorgen Arnhem 1711

Matchday Foto: Bert Geurtz

zaterdag 28 juni 2014 om 7:00 uur
0

Goedemorgen Arnhem 1710

Foto: René Wouters Om 12:00 uur vandaag start de Special Edition van de 026Photowalk bij de slagboom op begraafplaats Moscowa aan de Waterbergseweg/Apeldoornseweg. Aanmelden is niet noodzakelijk. Iedereen die van fotograferen houdt is welkom om mee te doen aan deze fotowandeling.

vrijdag 27 juni 2014 om 8:45 uur
0

Reis mee naar het zuiden met Park Open

Whoa, that was a whopping party last Sunday! Volle bak en volop genieten van de wilde rockcapriolen van Rock ‘n’ Roll Jonkies en de gruizige covers van Cash in the attic. De Blue Grass Boogiemen zorgden ervoor dat het gras op de wei er weer een zomer lang tegen kan.
Reis komende zondag met Park Open mee naar het zuiden van Europa met La très illustre compagnie du chat noir en Spaanse Vlieg. Beide bands zijn beïnvloed door onder andere flamenco en het Franse chanson. Zonnige zomerse & zuidelijke sferen om je helemaal aan over te geven dus. Cooling down doe je bij Goed Proeven met een heerlijk koel drankje. Meer, meer, meer? Op het Park Open Young Talent Stage doet Nanko Soul een swingende duit in het zakje!

vrijdag 27 juni 2014 om 7:00 uur
0

Goedemorgen Arnhem 1709

Foto: Rik Beernink

donderdag 26 juni 2014 om 15:22 uur
8

oVVice opent kantoor in hotelsfeer

Kantoren suf, saai en grijs? Niet volgens Aron Reek, mede-eigenaar van oVVice. Hij opent begint september een geheel vernieuwd kantoorpand waar het draait om beleving, gastvrijheid en ontmoeting. “We willen in een inspirerende kantooromgeving de service bieden van een hotel.”
 

donderdag 26 juni 2014 om 6:59 uur
0

Goedemorgen Arnhem 1708

Foto: Huub Louppen