Registreren

Gebruikersnaam

Echte naam

Wachtwoord

Nogmaals wachtwoord

E-mailadres

Nogmaals E-mailadres

  

Doe ook mee met Arnhem-Direct!

Arnhem-Direct is een platform voor en door Arnhemmers. Iedereen kan meedoen! Dat kan door te reageren, maar ook te bloggen over dingen die zich in jouw omgeving afspelen. Meld je aan door je hier te registeren en doe mee Arnhem-Direct! Heb je vragen? Mail de redactie. (redactie@arnhem-direct.nl)

Inloggen

Gebruikersnaam

Wachtwoord

 Onthoud mij

Wachtwoord vergeten?

woensdag 1 oktober 2014 om 7:00 uur
1

Goedemorgen Arnhem 1805

Foto: Harry Gerritsen Gisteren opende Burgemeester Herman Kaiser de Arnhemse vestiging van Primark. Wethouder Giesing zorgde voor een bos bloemen. Klik op “Lees verder” voor een fotoset van de opening of kijk hier voor nog veel meer foto’s.

dinsdag 30 september 2014 om 10:09 uur
1

Nu open: Primark Arnhem | foto’s

En we horen er weer een beetje bij, Primark Arnhem is zojuist open gegaan. Enorme rijen met kooplustige mensen sieren de binnenstad en daar wordt natuurlijk druk over getwitterd. Het Primark-effect lijkt dus al te werken. Bekijk hieronder enkele beelden.

dinsdag 30 september 2014 om 7:17 uur
0

Goedemorgen Arnhem 1804

Foto: Edwin Clijsen

maandag 29 september 2014 om 10:31 uur
0

Jonge Arnhemse ondernemer centraal in videoproductie

Milou, eigenaresse van Mimint in het centrum van Arnhem, speelde onlangs de hoofdrol in een ultrakort voorlichtingsfilmpje voor jongeren. Ze vertelt over haar ambities en hoe ze erop kwam om een winkel te beginnen.

maandag 29 september 2014 om 6:32 uur
3

Goedemorgen Arnhem 1803

Foto: François Labarbe

zondag 28 september 2014 om 20:16 uur
0

Winnaars World Statues 2014 | foto’s

De wereldtitel blijft dit jaar in Arnhem: beeldje.nl heeft dit jaar het wereldkampioenschap gewonnen. Ook de tiende editie van het festival bracht weer duizenden mensen en 132 beelden op de been. Wel was dit jaar voor het eerst Statues by Night in Ede; daar kwamen tienduizend mensen kijken.

zondag 28 september 2014 om 6:15 uur
0

Goedemorgen Arnhem 1802

Foto: Patrick van Wolferen

zaterdag 27 september 2014 om 12:51 uur
0

World Living Statues jubileert dit weekend in Arnhem

Zondag 28 september vindt voor de tiende keer Het World Living Statues Festival plaats in Arnhem. Daarom draagt het World Living Statues Festival dit jaar het thema ‘Celebration’. Zestig professionele levende standbeelden uit de hele wereld komen hun kunsten vertonen. Daarnaast kun je ook genieten van dertig amateurs en honderd kids die je verrassen met hun creaties en strijden om de kampioenstitel.

En jij kunt meestemmen want de stem van het publiek telt voor de helft! Als afsluiting van de dag komen alle beelden nog een keer langs tijdens een knallende en indrukwekkende parade op het Kerkplein voor de Eusebius kerk, om 17.30 uur.