Hét Arnhemse Oekraïnedebat: Paul Tang vs Harry van Bommel

Op 6 april a.s. vindt er een referendum plaats over het Associatieverdrag tussen de EU en de Oekraïne. De gedachte achter het verdrag is om de buitengrenzen van Europa te versterken en de economische- en handelsrelaties met Oekraïne te verdiepen. Dat draagt tevens bij aan een sterk en democratisch Oekraïne.

Maar wat staat er in het verdrag en waarom zouden we ‘ja’ zeggen? Om hierover meer te weten te komen heeft de PvdA afdeling Arnhem op donderdag 17 maart om 20:00 uur een debat georganiseerd in Coehoorn Centraal.

Voorafgaand aan het debat worden unieke beelden van de Oekraïne vertoond die door journaliste Laura Starink (o.a. NRC) zijn gemaakt. Inzichten en analyses worden aangereikt door Bob Deen, hoofd Oost-Europa van de OVSE. Daarnaast zal Tweede Kamerlid John Kerstens een en ander over de Oekraïne vertellen. Maar het klapstuk van de avond zal het debat zijn tussen Eurodelegatieleider én voorstander Paul Tang (PvdA) versus Tweede Kamerlid én tegenstander Harry van Bommel (SP).

Hét debat dat je niet wilt missen is op donderdag 17 maart om 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur, Theaterzaal CC3, Coehoorn Centraal, Coehoornstraat 17 in Arnhem, tegenover Station Arnhem Centraal. Toegang is gratis, maar zorg dat je op tijd aanwezig bent i.v.m. het maximum aantal plaatsen in de zaal.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Hét Arnhemse Oekraïnedebat: Paul Tang vs Harry van Bommel"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*