Verstand van Zand – finale zandsculpturen bouwen

Zaterdag 13 september a.s. vind de finale van de zandsculpturenwedstrijd ‘Verstand van Zand’ plaats. Vanaf 11 uur nemen op De Markt voor het Provinciehuis elf teams het tegen elkaar op.
De volgende teams staan in de finale: Los Zand uit Nijmegen, Scouting Don Bosco uit Beneden-Leeuwen, de Gelderse Milieu Federatie uit Arnhem, Op Weg uit Ooij, de Zandlopers uit Gendt, de Spindonezen uit Doetinchem, de KROON getuigen uit Arnhem, The Sandwiches uit Slijk-Ewijk, Carve Diem uit Elst, Styx uit Nijmegen en Umoja uit Herveld!

Vanwege het lustrumjaar hebben deze teams, door in de finale te komen, sowieso al ? 500,—gewonnen voor hun goede doel. Tijdens de finale zullen deze teams strijden voor de hoofdprijs van ? 7.500 en de publieks- en teamprijs van elk ? 1.500. Zij ?n het goede doel waarvoor ze strijden, hebben uw stem hard nodig. Kom daarom op 13 september naar De Markt voor het Provinciehuis in Arnhem en stem op uw favoriete team! Door te stemmen maakt u wederom kans op het prachtige fotoboek ?Rijzende Rivier? van Ruben Smit.

Tijdens de voorrondes was Circus Poehaa al aanwezig met mooie acts, tijdens de finale zullen zij voor u en de jongste bezoekers nog meer spectaculaire shows weggeven. Er is een grote bellenblaashoek, er zal een ballonnenclown rondlopen, er zijn spannende trapezeacts, er is een workshop koorddansen en een diabolo workshop, en u en uw kinderen kunnen zelf een brug bouwen met Xie Xie.

Angelique Kr?ger van Omroep Gelderland zal de dag natuurlijk weer vrolijk aan elkaar praten en Leonardo di Maloti loopt rond om het publiek te fotograferen. Kinderen kunnen gratis worden geschminkt en er wordt gratis popcorn en limonade wordt uitgedeeld aan de jongste bezoekers. Kortom, redenen genoeg om zaterdag 13 september naar Verstand van Zand!

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Verstand van Zand – finale zandsculpturen bouwen"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*