Over subsidies, onderzoeken, doofpotten en Tony Soprano

In de Gelderlander: “Met een nipte meerderheid van 19 tegen 18 is een motie van Pro Arnhem en SP gisteravond tijdens een extra raadsvergadering verworpen. Het wegstemmen van de motie leidt ertoe dat de onderste steen over de budgetoverschrijding van Sonsbeek 2008 niet boven komt. In juni trad wethouder Weeda vanwege de affaire af. Daarop verzocht de complete raad aan de rekenkamer de gang van zaken te onderzoeken. Toen die weigerde, wilde de oppositie via een raadsenqu√™te een eigen onderzoek houden.”

In de reacties op het artikel in de Gelderlander: “Het is Tony Soprano alias Hoeffnagel met de PVDA en met behulp van Malika Achekar weer gelukt om Maffia achtige praktijken in de doofpot te stoppen.”

Een andere reageerder rolt alvast de rode loper uit voor een nieuwe partij waarop in maart 2010 gestemd kan worden:

Je kunt inmiddels nergens meer vertellen dat je op één van de coalitie partijen stemt. Je raakt besmet door hun gebrek aan integriteit en geloofwaardigheid. Daarom is het wel zo prettig dat er dus echt wat ANDERS te kiezen valt in 2010 !

Het debat is begonnen, volgend voorjaar mogen we allemaal weer onze stem laten horen. Het gevraagde cijfertjesonderzoek komt er dan misschien wel niet, maar Arnhem Direct gaat de komende tijd op geheel eigen wijze op onderzoek. We zoeken nog avontuurlijke mede-onderzoekers voor een tocht door subsidieland & langs achterkamertjes. Gewapend met pen & papier of met een filmcamera. De gemakkelijkste manier om iedereen te laten zien dat zijn of haar belastingcenten goed gebruikt worden, is dingen transparant en inzichtelijk maken. ;o)

2010 lijkt me hèt jaar om de doofpotten in processie naar een tijdelijke locatie van het Nationaal Historische Museum te dragen.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Over subsidies, onderzoeken, doofpotten en Tony Soprano"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*