Blaffend Hert zet Grand Royal in het licht

{

Morgenavond is het weer tijd voor de maandelijkse Blaffend Hert bijeenkomst. Naast de inspanningen om de Eusebiustoren te voorzien van een lokkend zoeklicht, zullen ze cold cases opnieuw van warm bloed voorzien. Thema van de avond: het voormalige Grand Royal op het Willemsplein. Het pand staat al jarenlang grotendeels leeg, terwijl de locatie, de ruimte, het royale vraagt om een zinvolle invulling.

Een jaar geleden gooide Marco Derksen hier op Arnhem Direct een eerste balletje op over een nieuwe bestemming voor de locatie. Van allerlei kanten kwamen enthousiaste reacties en ideeën en volgden nog een aantal postings over het vervolg (2, 3, 4).

Deze verhalen, aangevuld met de reacties en de ideeën en tips die we on- en offline hebben verzameld, zullen we morgen (via het digitale kanaal) delen met de mensen die aanschuiven bij Blaffend Hert. Tijdens en na het eten wordt er gebrainstormd over sprankelende en enerverende ideeën die samengevoegd worden tot een plan waar niemand de ogen voor hoeft te sluiten.

Heb jij ideeën over/voor het voormalige Grand Royal? Deel ze met ons in de reacties, of schuif morgen aan bij Blaffend Hert om mee te eten en mee te denken!

Wanneer? 26 januari vanaf 18.00 uur
Waar? Het Hoofdkwartier, bij de Kookplaats, Oude Kraan 72 Arnhem
Kosten? De maaltijd met 1 glas wijn, koffie en programma kost 15,00 euro voor leden en 17,50 voor niet-leden

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Blaffend Hert zet Grand Royal in het licht"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*