Arnhem Direct in een nieuwe jas

Je ziet het. Arnhem Direct heeft een nieuw jasje gekregen. We nemen afscheid van de vertrouwde CMS-software van Expression Engine, en zijn overgestapt op het gebruiksvriendelijke WordPress.

Vanzelfsprekend zijn we erg benieuwd wat je ervan vindt. Er zijn nog wat kleine schoonheidsfoutjes die komende tijd veranderd worden, maar kom je ergens in de vormgeving fouten tegen, dan horen we het graag!

De nieuwe vormgeving kent veel voordelen. De belangrijkste verbetering is dat de website eindelijk mobielvriendelijk is. Dat was hard nodig, want ruim de helft van alle bezoekers van Arnhem Direct bezoekt de site inmiddels via een mobiele telefoon.

Een andere verbetering is de zoekfunctie, die aanzienlijk beter werkt dan op de oude site. Ben je op zoek naar een specifiek artikel, dan vind je dat nu eenvoudig terug via de zoekbalk rechtsboven op de pagina.

Veranderingen zijn er ook aan de achterkant van de website. Voor bloggers is het nu gemakkelijker om artikelen te plaatsen. In de oude vormgeving was enige technische kennis wel handig als je een blog op Arnhem Direct wilde plaatsen. In WordPress is het appeltje-eitje, ook voor digibeten.

Wil je reageren op een artikel, dan kan dat nog steeds op dezelfde manier. Gebruikers die zijn ingelogd kunnen meteen plaatsen. Ben je niet ingelogd, dan is een naam en een mailadres voldoende. Is je mailadres onbekend, dan wordt de reactie voor plaatsing eerst goedgekeurd door een moderator. Heb je al twee keer of vaker gereageerd, dan wordt je reactie automatisch geplaatst.

Vragen? Opmerkingen? Reageer!

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhem Direct in een nieuwe jas"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*