RELIËF met Gabriel Ananda in Luxor Live

Zaterdag 17 december is RELIËF terug in Luxor Live om groots uit te pakken met de Duitse (soulful) techno grootmeester Gabriel Ananda, die een spectaculaire afsluit-set komt neerzetten in de Arnhemse popzaal!

De organisatie prijst zich gelukkig met een headliner van het formaat van Gabriel Ananda. Hij brak in 2006 internationaal door en sindsdien timmert hij aan de weg met zijn eigenzinnige unieke sound. Hij is populair bij de doorgewinterde houseliefhebbers, maar ook de jongste generatie heeft Gabriel Ananda inmiddels omarmd. Hij speelt over de hele wereld, en in Nederland is hij te zien op festivals als Awakenings, Pleinvrees en Nachtcollege. Vorig jaar was hij voor het laatst in Arnhem tijdens Something For Your Mind in de Rijnhal.

Ook de immens populaire Amsterdamse DJ Miss Melera zal een set draaien deze avond. Ze combineert traditionele stijlen als deephouse, techhouse en old school-house en creëert daarmee een geheel eigen geluid dat zowel tijdloos, melodieus als fris klinkt. Ze trad al op in Miami, Tokio en Berlijn en in eigen land is ze regelmatig te zien op events als Pleinvrees en stond ze afgelopen zomer op Free Your Mind Festival.

Aanstormende DJ’s Daniel Williamsen en Tim Herfst maken de line-up compleet. Beiden afkomstig uit regio Arnhem/Nijmegen en in staat om sets neer te zetten van internationale allure.

Kaartverkoop

Kaarten zijn in de voorverkoop tegen gereduceerd tarief beschikbaar via www.luxorlive.nl. Mits niet uitverkocht kunnen er op de avond ook kaarten aan de deur gehaald worden.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "RELIËF met Gabriel Ananda in Luxor Live"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*