Sonsbeek Theater Avenue: Theatrale kermis van het Oosten

Toneelvoorstellingen, cabaret, muziek, acts en lekker eten en drinken. Over anderhalve week is dat allemaal weer te beleven tijdens de Sonsbeek Theater Avenue in Sonsbeekpark.

De Sonsbeek Theater Avenue vindt dit jaar plaats van donderdag 18 tot en met zondag 21 augustus plaats.

Het jaarlijkse vierdaagse festival trekt ieder jaar weer tienduizenden bezoekers naar Sonsbeek. Voor groot en klein zijn er vele tientallen verrassende acts, betoverende voorstellingen en grappige gebeurtenissen. ‘Theatrale kermis van het Oosten’ wordt het festival ook wel genoemd.

De Sonsbeek Theater Avenue is een theaterfestival dat qua setting lijkt op een kermis: het publiek loopt rond en maakt een keuze uit de vele korte voorstellingen die op dertig plekken in het park opgevoerd worden.

In de nostalgische theatertenten en openluchttheaters kijken en luisteren naar muziek-, cabaret- en theatervoorstellingen. Soms groots, dan weer klein en intiem. Je wandelt van de ene voorstelling naar de andere.

Of je gaat in het gras zitten en geniet van de sfeer, de mensen en het park. Laat je leiden door het programma of laat je verleiden door de artiesten die parade maken en hun voorstelling als de beste aan de man brengen.

Het festival werkt dit jaar samen met Over Koken Gesproken. Zij zorgen er voor dat je heerlijk kunt eten tussen de bezoekjes aan de voorstellingen door.

Het festival opent donderdag 18 augustus om 18.00 uur. De dagen erna begint het festival om 14.00 uur.

Een greep uit het bomvolle programma:
Allemaal kinderspel, Arnhems Work, Berry Lussenburg, het Posttheater, Anne Nusselder, Blond&Blauw, Blonde Bizon, Bureau Stijlfiguur, Chantal Inen, Chris Verlaan, Danstheater Rum, de Italianen, de Luie Honden, De Verteljurk, Duo Dodo, De Vrouwen van Wanten, Dichter U, Familietrio de Tivolies, Frederique van Domburg, Hipsick, In eigen nat, Janneke Jager, Joey and the Revolution, Judith Lengkeek, Lansink&Verhoef, Linke Vogels, Loes en die Kleine, Los Muziektheater, Marcel Harmsen, Margriet Bolding, Mark Bosch, Marleen Bekker, Max Moolenaar, Mees, Mobiel Museum College, Monica Coronado en Judith Naber, Olav en Rodi, piepschuim, Pieter Jouke, Pleuni Hoving, poppentheater de Zilveren Maan, Vincent Bijlo, de Blonde jongens en Tim, Renate Reijnders, Raaftheater, Rik Rikken, Ruud de Nooij, Said el Hassnaoui, Show your hope, Sylvester Zwaneveld, SOS Massagekliniek, TG Boidenmloos, TG Dapper, TG Dender, TG Tiefschnee, The Cherry Sisters, The mobile photobooth, Theatercollectief de Muzen, Theatergroep Atvo, Theatergroep het Web ism M3 Theaterproducties, Theatergroep Troubamoer, Tiergarten, Toneelgroep Oostpool en meer!

Meer informatie over het programma is te vinden op de website.

Foto: Sonsbeek Theater Avenue.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Sonsbeek Theater Avenue: Theatrale kermis van het Oosten"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*