Wat is jouw hotspot in de regio?

Harley Dag
Foto: René Wouters

Laat Arnhem Nijmegen Cool Region weten wat jouw hotspots van de regio zijn! Die oproep via internet en een strooifolder leverde honderden prachtige en creatieve foto’s op, die op de homepage van de internationale webportal van Cool Region gepubliceerd zijn. Het is interessant om te weten hoe de bewoners en ondernemers hun regio zélf zien. Daarom wordt de actie verlengd én uitgebreid. Iedereen mag meedoen. De eerste vijftig inzenders krijgen een Coole doucheradio.

Doe mee en win
Hoe maak je kans op zo’n coole doucheradio?! Zet jouw favoriete plek in de Stadsregio Arnhem Nijmegen op de foto. Stuur de foto van deze hotspot voor 1 december 2009 op naar foto@coolregion.nl. Vermeld erbij waar de foto genomen is en waarom jij vindt dat deze plek een hotspot-nominatie verdient. Natuurlijk mogen jij en je vrienden of familie ook op de foto staan.

Vergeet natuurlijk niet om je naam, adres en telefoonnummer in de mail te vermelden. De ingestuurde foto’s verschijnen in een fotostream in de coolregion group op Flickr: en op de homepage van Arnhem Nijmegen Cool Region. Wanneer je zelf al een Flickr-account hebt, kun je ook direct foto’s posten in de Flickr-group.

Voorwaarden:
* Aan de foto moet te zien zijn dat hij genomen is in de Stadsregio Arnhem Nijmegen
* Aan alle ingestuurde afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend. Stuur je foto in JPG-formaat naar foto@coolregion.nl. Je mag zo vaak meedoen als je wilt.
* Zet in je email altijd een beschrijving van de foto, liefst met een anekdote.
* Geef aan waar en wanneer de foto is genomen en wie er op de foto staan.
* Vergeet niet je naam, adres en telefoonnummer in je mail te vermelden.
* Alle ingezonden foto’s mogen door Arnhem Nijmegen Cool Region gebruikt worden voor promotionele doeleinden en publicaties.
* Aanstootgevende foto’s worden niet in de fotostream geplaatst.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Wat is jouw hotspot in de regio?"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*