30 acts toveren binnenstad om tot 1 groot podium

Kijken kijken kopen Arnhem vierkant

Tijdens het passen van een paar schoenen verrast worden met een ‘spoken word’ performance. Of in je zoektocht naar de perfecte zomerjurk getrakteerd worden op een klassiek concert. Het kan je zomaar gebeuren tijdens Kijken, Kijken, Kopen op zondag 2 april in de Arnhemse Binnenstad.

In samenwerking met de lokale middenstand schotelt Kijken, Kijken, Kopen het winkelende Arnhemse publiek op zondag 2 april ruim 30 culturele acts voor. Van theatervoorstellingen, muziekoptredens, dansvoorstellingen tot circusacts en poëzie voordrachten. Iedere voorstelling duurt een klein kwartier en is meerdere keren per dag te zien.

Van Urban Safari tot hoorspel

Eén van de acts is de Urban Safari, die start bij Bever Sport. Tijdens deze safari krijg je de unieke kans om de bijzondere diersoort ‘de mens’ in zijn natuurlijke habitat waar te nemen. De liefhebbers van ouderwets hoorspel zitten goed bij Dille & Kamille, waar Artez studenten tussen de potten en pannen live een hoorspel opvoeren. Ook tussen de ING bank en de Hema is genoeg te beleven. Daar beweegt theatergroep 5D zich in een vrolijk stemmend ritme door de straten. De openingsact belooft bijzonder te worden, en blijft nog even geheim.

Kijken, Kijken, Kopen succes in Utrecht en Alkmaar

Eerdere edities van Kijken, Kijken, Kopen vonden plaats in Utrecht en Alkmaar. Een groot succes, zo bleek. Door Kijken, Kijken, Kopen beleven inwoners en ondernemers de eigen stad op een geheel nieuwe manier.

Programma

Meer informatie over de acts en het programma vind je op de Facebookpagina en het event.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "30 acts toveren binnenstad om tot 1 groot podium"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*