Energy Café 16 maart over ‘Windenergie’

Foto: Marnix Mulder (het gebouw op de achtergrond is niet het Bellevue-gebouw)

ARNHEM – Het maandelijkse ‘Energy Café’ vindt op donderdag 16 maart plaats bij Alliander aan de Utrechtsweg. Het thema deze maand is ‘Windenergie’.

Tijdens het ‘Energy Café’ zal Bart Blokland, directeur Shared Services bij Alliander iets vertellen over hun gerenoveerde en verduurzaamde kantoor ‘Bellevue’ dat vandaag is geopend.

Daarna volgt uitleg over de ontwikkelingen rondom windenergie en specifiek over het Arnhemse windpark Koningspleij.

De Rijn en IJssel energie coöperatie zal een toelichting geven over de participatiemogelijkheden voor windpark Koningspleij via de energiecoöperatie en de coöperatie windpower Nijmegen komt vertellen over de ervaringen bij het windproject in Nijmegen.

Tot slot komen enkele mensen op het podium voor een korte pitch met een oproep of hulpvraag aan het netwerk.

Het ‘Energy Café’ bij alliander aan de Utrechtseweg 68 begint op donderdag 16 maart om 16:30 uur (inloop vanaf 16:00 uur).Om 17:30 uur begint de netwerkborrel en is er de mogelijkheid voor een rondleiding door het gerenoveerde Bellevue-gebouw

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan bij Maud Wolf van de gemeente Arnhem via e-mail (maud.wolf@arnhem.nl) en parkeren kan in de parkeergarage van Arnhem Centraal. Per fiets of openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar.

Het Energy Café

Het Energy Café is het inspirerende ontmoetingsmoment van het netwerk dat maandelijks wordt georganiseerd op de derde donderdag van de maand.

De Cafés worden geprogrammeerd door de partners uit het netwerk en Showroom Arnhem is een vast terugkerende locatie.

De cafés kunnen daarnaast ook op een andere locatie plaatsvinden, bijvoorbeeld bij één van de netwerkpartners.

Vaste moderator van het Energy Café is Edwin Verdurmen van CASA.

Iedereen die een café (deels) wilt organiseren of een vraag / oproep heeft aan het netwerk, kan hierover ook met Maud Wolf contact opnemen via e-mail.

Gebouw ‘Bellevue’

Gebouw ‘Bellevue’ is vandaag geopend door Annemarie Jorritsma (voorzitter van de Raad van Commissarissen van Alliander), Jan Markink (Gedeputeerde Provincie Gelderland) en Peter Molengraaf (CEO Alliander).

Foto: Alliander

Op zaterdag 11 maart organiseert Alliander een Open Huis in Bellevue, speciaal voor medewerkers en omwonenden. Die dag is het gebouw van binnen te bewonderen en is van dichtbij te zien wat dit pand zo bijzonder maakt.

 

 

 

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Energy Café 16 maart over ‘Windenergie’"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*