Donderdag congres ‘Circulaire Oogst’ op de HAN

ARNHEM – Aanstaande donderdag (29 juni) organiseert de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) het congres ‘Circulaire Oogst 2.0’. Het thema is ‘co-creëren en investeren in duurzame waardecreatie in het Nederlandse bedrijfsleven’.

Het congres vindt voor de tweede keer op rij plaats ter afsluiting van het programma van de minor Circulaire Economie. Studenten presenteren dan samen met hun opdrachtgever de resultaten van hun onderzoek op het gebied van transitie en circulariteit.

Keynote sprekers Daniela Fahrenkrog, Manager Sustainability Zakelijke Markt bij Nuon Vattenfall en Jasper te Selle, Business Development Manager bij CLS LED spreken over ‘Co-creatie als motor voor een versnelde transitie naar het gebruik van duurzame energie’ respectievelijk ‘LED verlichting: een bron voor duurzame meervoudige waardecreatie’.

Het congres Circulaire Oogst vindt plaats op donderdag 29 juni van 13:00 – 17:00 uur bij de HAN Arnhem, Ruitenberglaan 31. Aanmelden kan via deze link. Vanaf 17:00 uur is er een netwerkborrel.

Het congres ‘Circulaire Oogst’ wordt mede mogelijk gemaakt door:

Reacties