Meditatie ‘Mindfullness & de adem’ in De Eusebius

ARNHEM – Iedere eerste maandag van de maand is er een inloop meditatiebijeenkomst van 19.30 tot 20.30 uur in de Eusebius. Onder leiding van diverse scholen en praktijken die zich bezig houden met yoga, mindfullness, mantra’s, en miditatief bewegen.

Op maandag 3 juli is het thema ‘mindfulness & de adem’. De bijeenkomst zal worden begeleid door BijJuul. Bij meditatiebijeenkomst geeft BijJuul een korte uitleg over wat mindfulness precies is, hoe je de adem kunt gebruiken als anker en hoe je de adem kunt gebruiken om de rust te bewaren.

Daarnaast gaan de deelnemers ook direct aan de slag met een meditatie om het direct zelf het effect van mindfulness kunt ervaren.

BijJuul over haar meditatie bijeenkomst op maandag 3 juli:

“Mindfulness & meditatie is niet ingewikkeld. Je kunt het overal doen en je hoeft er niet voor, zoals sommige mensen soms denken, op een kussentje met wierookstokjes te zitten.”

Haar insteek is dan ook nuchter, met humor en vooral lekker praktisch.

De initiatief nemers willen het spirituele karakter van De Eusebius meer inhoud geven met meditatiemomenten die bedoeld zijn voor iedereen die behoefte heeft aan een moment van rust en bezinning.

In de prachtige kerkzaal hopen we zoveel mogelijk mensen te ontvangen. Kijk voor meer informatie op www.eusebius.nl.

 

Reacties