Drempelvrees: hoe neem ik mijn drempels weg?

{

“Daar sta ik dan. Naast klotsende oksels vormt er zich nu ook een dun laagje zweet op mijn handen. Zit mijn haar goed? Zouden mensen die vlek op mijn trui zien? Zouden mensen merken dat ik geen oogcontact durf te maken?! Iedereen ziet vast dat ik mij niet helemaal op mijn gemak voel. Dat is het laatste waar ik op zit te wachten! Ik had me deze avond nog zo voorgenomen mezelf eens goed te laten zien. Ik heb mijn verhaal gisteren nog zo goed uitgedacht, maar nu vraag ik me af of dat het wel zo is‚Ķ Oh nee hoe moet ik nu anderen gaan aanspreken. Wat zullen deze personen wel niet van mij denken?! “

We kennen het allemaal: drempelvrees! De één herkent zich misschien volledig in bovenstaand verhaal, anderen zullen zich er maar voor een klein gedeelte in herkennen. Maar we creëren bijna allemaal onze eigen drempels. Hoe zorgen we ervoor dat we deze niet creëren of hoe stappen we over deze gecreëerde drempels heen?

Aankomende meeting zal in het teken staan van drempelvrees en hoe je hiermee kunt omgaan. Dit begint al met het passeren van de drempel bij de deur en tijdens de workshop zullen andere (zelf) gecreëerde drempels en hoe je hier mee kunt omgaan, verder worden behandeld.

Wij hechten er veel waarde aan dat je altijd jezelf moet kunnen zijn. Daarom willen we je tijdens deze bijeenkomst laten zien dat iedereen last heeft van een zekere mate van drempelvrees en hebben als doel om je naast de In The Making bijeenkomsten ook in andere gezelschappen jezelf te laten zijn.

We hebben daarom voor een locatie gekozen die altijd zichzelf durft te zijn en authentiek is: Cafe Den Koopman.
Dit Korenmarktse café staat voor kwaliteit, echtheid, vakmanschap en weten waar je vandaan komt. Deze kernwaarden passen uitstekend bij hetgeen wat In The Making voor ogen heeft‚Ķ.

Tot dinsdag 29 januari om 20.00 uur!

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Drempelvrees: hoe neem ik mijn drempels weg?"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*