In The Making – Modekwartier MashUp

Arnhem staat bekend als stad vol design en mode. En waar denk je aan als je denkt aan design en mode? Het modekwartier! Tijd om het Modekwartier op zijn kop te zetten, en onze creativiteit op de vrije loop te laten bij een nieuw In The Making event; Modekwartier MashUp!

 

Het Modekwartier is de plek waar mensen vol passie, enthousiasme en creativiteit hun talenten laten zien. Dit leek ons dan ook de perfecte plek om onze krachten te bundelen en een uitdaging aan te gaan. Met behulp van een super snelle creatieve denktank gaan we verschillende ondernemers helpen met brandende vraagstukken. En gaan we samen met hen brainstormen naar de perfecte oplossing.

Wat kan je verwachten van de avond? We zullen in verschillende teams een wandeling gaan maken door het Modekwartier. Tijdens deze wandeling gaan we langs bij verschillende ondernemers, waar we onder begeleiding een korte brainstorm sessie houden. Aan het einde van de wandeltocht vertellen de ondernemers wat zij van de brainstorm vonden en met welke oplossing zij echt verder kunnen. En we eindigen natuurlijk met een gezellige borrel!

Durf jij de creatieve denktank aan en heb je zin in een gezellige avond met bekende en nieuwe gezichten? Kom dan op 19 April om 19.30 naar ons event Modekwartier MashUp. Onze events zijn altijd gratis toegankelijk, maar reserveer wel even een kaartje. Benieuwd waar we gaan starten en welke ondernemers we gaan bezoeken? Hou onze Facebook pagina dan goed in de gaten; https://www.facebook.com/inthemaking026/

 

Reacties

Wees de eerste die reageert op "In The Making – Modekwartier MashUp"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*