Media Villa over City Marketing

Donderdag 14 april organiseert de gemeente Arnhem samen met Media Villa Arnhem een speciale avond over citymarketing. Naar aanleiding van het succes van de Media Villa sessie over ctiymarketing van oktober vorig jaar, heeft de gemeente Arnhem de organisatie van Media Villa gevraagd om hier een vervolgsessie voor te organiseren.

Media Villa is een maandelijks event voor professionals op het gebied van marketing, communicatie, media en technologie uit de regio Arnhem.

Er zal vanavond gesproken worden door Ron König, Marco van Hoek en Peter Kintie. Ron König is wethouder Economische Zaken in Arnhem. Hij zal de avond openen. Marco van Hoek van Netwerk City Marketig verzorgt een inleiding waarin hij voorbeelden toont uit andere steden.

Peter Kentie (managing director EHV 365) zal het proces van het ontstaan van EHV 365 presenteren; wat was het tijdsspad, waarom is EHV365 fysiek buiten de gemeentelijke organisatie geplaatst, op welke voorwaarden is de continuïteit geborgd en wat zijn de bewezen successen.

Het tweede deel van de avond wordt in kleinere groepen gediscussieerd over de aangereikte stellingen.

De avond wordt gehouden in Stadsvilla Sonsbeek. De avond begint om 19.00 uur en zal tot ongeveer 22.00 uur duren.

Foto: Punkmedia.nl.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Media Villa over City Marketing"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*