Zing mee in het prachtige trappenhuis van Arnhem Centraal

ARNHEM – Muziektheaterkoor De Plaats zoekt zangers voor een bijzonder en groots project. De gemeente, NS en ProRail hebben toestemming gegeven aan De Plaats om tussen 27 september en 7 oktober 2017 acht avonden lang een bijzondere muziektheatrale route te organiseren: de voorstelling ArnhemCS, op en rond Station Arnhem Centraal. Het Muziektheaterkoor zal een van de zes scènes voor zijn rekening nemen, samen met een professionele zangsolist.

Muziektheaterkoor De Plaats bestaat uit zangers die zin hebben in het avontuur van het samen maken van muziektheater. Die behalve op avontuurlijke wijze willen repeteren, ook met regelmaat willen meezingen en spelen in de voorstellingen van De Plaats op locatie. Zo zong het koor vanaf de balkons van een galerijflat en in de hal van een oude scheepswerf. De nadruk ligt op koormuziek in verschillende klassieke muziekgenres. De repetities vinden plaats op dinsdagavond van 19.45-22.00. Het koor wordt geleid door componist/dirigent Lucas Wiegerink.

Opgeven kan tot 1 april. Bassen zijn extra welkom. Voor meer informatie over het project, de repetities, de contributie en het aanmelden, kijk op www.arnhemcs.nl/zing-mee

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Zing mee in het prachtige trappenhuis van Arnhem Centraal"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*