In debat met de stad over de aanpak van wijken en buurten

Op donderdagavond 8 oktober 2009, van 20.00 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur), vindt in brede school De Malburcht, Graslaan 97 in Arnhem, het derde en teven laatste ‘In debat met de stad’ plaats. Op deze avond wil GroenLinks Arnhem graag horen welke ideeën Arnhemmers hebben over de aanpak van wijken en buurten. Iedereen die wat naar voren wil brengen, is van harte welkom. Alleen komen luisteren is ook prima.

Mattijs Letteboer, medewerker van Volkhuisvesting, zal schetsen hoe deze woningbouwvereniging zich bezighoudt met het moderniseren van wijken en buurten. Een andere inleider zal ingaan op de relatie tussen het verbeteren van woningen en directe omgeving met het streven om verschillende bevolkingsgroepen beter met elkaar te laten samenleven. GroenLinks-wethouder (WMO en sinds kort Sociale Zaken) Barth van Eeten zal op deze inleidingen reageren. Daarna volgt een discussie in kleine groepjes.

Diana de Wolff, voormalig voorzitter van de Eerste Kamer van GroenLinks, zal de avond in goede banen leiden.

GroenLinks Arnhem organiseert ‘In debat met de stad’ om ideeën op te doen voor het opstellen van het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2010.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "In debat met de stad over de aanpak van wijken en buurten"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*