Aanstormend talent op zonnig AMZAF

New Harlem De Luxe (Foto: Henk-Jan Winkeldermaat)

ARNHEM – Gisteravond vond de zevende editie van AMZAF Young Talent Festival plaats. AMZAF staat voor Arnhems Midzomeravond Festival en wordt jaarlijks georganiseerd door Kiwanis International en het Nederlands Openluchtmuseum.

Dat het museum plaats biedt voor optredens van jong talent, maakt dat AMZAF een sprookjesachtig festival is.

Alhoewel het regenachtige weer gisteren weinig hoop bood op verbetering, brak kort voor de start van de optredens de zon door en kon het aanwezige publiek gaan genieten van aanstormend jong talent. Om dit mogelijk te maken waren er ongeveer 500 vrijwilligers in de weer, waaronder ruim 325 jonge artiesten.

Op negen podia, en één locatie voor ‘secret sessions’, kon het publiek genieten van jazz, pop, rock, rap en klassieke muziek. Maar ook van dans, theater en cabaret. En op de ‘foodcourt’ was er van alles te eten en te drinken.

Het festival werd om 23:30 uur afgesloten met een optreden van ‘New Harlem De Luxe’ in Caraïbisch / Zuid-Amerikaanse sfeer. Wie het festival gisteravond heeft gemist, kan alvast zaterdag 7 juli 2018 in de agenda noteren. Weer of geen weer, het regent ieder jaar talent op het festival.

Benieuwd naar wat er te zien en te horen was, kijk dan op de website van AMZAF, waarop ook nog een ‘aftermovie’ zal worden geplaatst of op deze website die nog verder wordt gevuld met foto’s.

Reacties