Weekend-uitjes in Arnhem: AMZAF en andere festivals

Foto: Harry Gerritsen

ARNHEM – Vanavond vindt de zevende editie van AMZAF Young Talent Festival plaats in het Nederlands Openluchtmuseum. Vanaf 17:00 uur is het ‘foodcourt’ open en om 19:00 uur beginnen de optredens van ongeveer 300 talentvolle jonge artiesten. Klik hier voor de toegangsprijzen (met museumkaart gratis entree) en hier voor het programma.

Eindfeest Fashion Design Festival Arnhem (FDFA)

Vandaag vindt ook het officiële eindfeest ‘Let’s PLAY’ van Fashion Design Festival Arnhem (FDFA) in LuxorLive plaats. Het feest begint om 23:00 uur en duurt tot 05:00 uur. Klik hier voor meer informatie. Bezoekers die een fotolijstje meenemen krijgen gratis toegang tot het eindfeest.

Immerloo Park Festival

Vandaag en morgen is er van alles te zien en te doen bij het Immerloo Park Festival voor jong en oud. Zaterdag is het festival open van 12.00 – 24.00 uur en morgen van 12.00 – 20.00 uur op zondag. De toegang tot het festival is gratis, maar voor theatervoorstellingen en enkele activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd. Lees meer over dit festival en het programma op de website.

Sonbeekmarkt en Sonsbeekcinéma

Zondag is er weer, zoals iedere eerste zondag van de maand, van 11:00 – 18:00 uur een Sonsbeekmarkt in Park Sonsbeek. Tussen 19:00 en 22:30 uur wordt in het kader van Sonsbeekcinéma de film Amelie vertoond. Klik hier voor meer informatie.

Kijk hieronder naar de ‘Aftermovie’ van AMZAF 2016:

Reacties