Groot ‘verkiezingsontbijt’ PvdA in Arnhem

ARNHEM – De verkiezingen volgende week woensdag (15 maart) voor de leden van de Tweede Kamer zijn voor veel politieke partijen aanleiding om de straat op te gaan.

Het flyeren van deur-tot-deur, de gesprekken op straat, de landelijke politici in de regio en de verkiezingsdebatten kunnen bijna niemand zijn ontgaan.

Komende zaterdag (11 maart), de laatste zaterdag van de campagne, wordt door de Partij van de Arbeid (PvdA) ingeluid met een verkiezingsontbijt in Amsterdam, Eindhoven, Groningen én in Arnhem.

Dat verkiezingsontbijt is door de afdeling Arnhem van de PvdA georganiseerd in samenwerking met het landelijke campagneteam van die partij.

Bij het ontbijt in Klarendal zijn staatssecretaris Jetta Klijnsma en Tweede Kamerlid en -kandidaat John Kerstens aanwezig.

En er wordt een live-verbinding met PvdA-lijsttrekker Lodewijk Asscher gerealiseerd, zodat deze ook bij het ‘Groot Verkiezingsontbijt’ in Arnhem ‘aanwezig’ kan zijn.

Het ontbijt vindt plaats bij de Wereldkeuken in Klarendal, Klarendalseweg 477-1 in Arnhem. Informatie over het verkiezingsontbijt is ook te vinden op Facebook.

Iedereen, ook niet-leden van de PvdA, zijn welkom bij het verkiezingsontbijt a.s. zaterdag van 10:00 – 11:00 uur in Klarendal, maar vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. Dat kan via deze link.

Na het ontbijt gaat de PvdA weer de straat op om campagne te voeren.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Groot ‘verkiezingsontbijt’ PvdA in Arnhem"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*