Eerste 026Photowalk een succes! | foto’s

{

Met enthousiaste beginnende en gevorderde fotografen door Arnhem wandelen en fotograferen, dat is 026Photowalk. Tenminste, dat is het idee van Harry Gerritsen en mij. Of er mensen zouden aanhaken bij dit idee of dat we met zijn tweeën de stad door zouden moeten, moest nog blijken. Want de vooruitzichten waren zaterdagavond niet best. Wie zou er op zondagochtend weer en wind willen trotseren om in de binnenstad foto’s te maken?

Om 11:00 uur moest je je melden bij Dudok als je mee wilde lopen. Om 11:15 uur staan er tien Arnhemmers, natuurlijk gewapend met camera en goede zin. De een is net klaar met een fotocursus, de ander net een camera gekocht en weer een ander leeft van zijn camera en maakt panorama’s voor Google. Beginnend en gevorderd zijn dus aanwezig.

We besluiten om de zuidelijke binnenstad in te trekken. Een spannend stukje Arnhem dat op het punt staat te verdwijnen. Via het Paradijs en de Rijnkade komen we bij de Nelson Mandelabrug. Net op tijd want het begint te regenen. Na vijf minuten is de bui overgetrokken en lopen we verder richting de graffitivrijplaats. Aarzelend verschijnt het zonnetje om na een tijdje compleet door te breken.

De walk loopt verder langs het Roermondsplein met zijn mooie lijnen en stedelijke uitstraling. Het Rozet is helaas gesloten maar het Feestaardvarken is altijd open. Het vrolijke beestje wordt van alle kanten vastgelegd. Met een kopje koffie in Dudok besluiten we deze eerste wandeling. Vanuit de organisatie een geslaagde eerste editie! Een mooie maandelijkse traditie lijkt geboren. Loop je de volgende keer mee? Like in ieder geval even de Facebookpagina en volg ons op Twitter. Foto’s mogen als altijd gedeeld worden in de photostream van Arnhem-Direct.

Hoofdfoto: Ron Rietman, zijn set foto’s staat hier.

Foto Utopie: Emile Peters, zijn set is hier te vinden.

Foto Tuinset: Paul Clappers, mijn set is hier terug te zien.

Foto Fontein: Peter Sinon, zijn set is hier terug te zien.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Eerste 026Photowalk een succes! | foto’s"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*